30 Julai 2012


Bersungguhnya Lajim mencari dimana beliau hendak 'tumpang' sekaki melihat videp yang kononnya mempamirkan aksi seks Anwar dan pelacur yang dikatakan dari China dan setengahnya menyatakan ianya adalah pelajar kolej yang asalnya dari China.

Menurut sumber akhirnya Lajim bertemu PapaGomo yang diperkenalkan oleh rakan blogger Rafi Awang Kecik kepada Lajim Ukin dilobi Hotel Pull Man Kuching. Turut sama dengan waktu itu adalah rakan blogger Gerakan ANti PKR dan juga Pisau.Net.

Ketika bersama bloger-bloger tersebut Lajim Ukin sendiri mengesahkan bahawa Anwar Ibrahimlah perosak UMNO dan memang tepat tindakan Tun Mahathir memcat Anwar Ibrahim. Malah Lajim Ukin juga mengakui betapa rakusnya Anwar Ibrahim sehingga meluluskan perjudian di negeri Sabah sewaktu beliau menjawat jawatan Menteri Keewangan dan Timbalan Perdana Menteri.

Menurut sumber lagi reaksi Lajim Ukim yang pertama sekali apabila melihat kelibat lelaki dalam video tersebut :

"Sah memang Anwar ini."

Setelah selesai menonton video Seks Anwar Ibrahim dan China Doll beliau Lajim Ukin meminta video tersebut untuk dimuat naik kedalam Tab Galaxy beliau. Rakan blogger Pisau.Net kemudiannya mengambil Tab PapaGomo untuk dibluetooh kepada Tab Lajim Ukin dan PapaGomo serta rakan lain masih ingat apabila selesai video Seks Anwar Ibrahim didownload beliau menyatakan:
"Saya nak kasi orang saya semua tengok siapa Anwar Ibrahim ini"

Anda boleh mendapatkan maklumat sejelasnya di SUMBER
0 Comments
Disqus
Fb Comments
Comments :

0 Komen:

Catat Ulasan

Lazada Malaysia

Blog Serius - Serius Beb!