31 Ogos 2012

Semua tertanya-tanya siapakah mereka ? Kenapa ada tuntutan baru dalam perhimpunan kotor ini ? Apa sebenarnya kehendak Maria Chin Abdullah yang dikatakan KETUA baru bagi himpunan haram malam tadi?

Dari slogan bodoh JANJI BERSIH, golongan pelampau budaya ini tukar kepada JANJI DEMOKERASI dan akhirnya antara mereka sendiri tercengang, kenapa ada agenda TUKAR BENDERA MALAYSIA pula?

MI melihat bagaimana A Samad Said sendiri seolah dipinggirkan kali ini dan beliau sendiri bertindak nekad "mogok senyap" bila Samad dilihat tidak memakai baju kuning seperti kebiasaan himpunan haram yang lalu. Beliau Kelihatan berada dalam kelompok orang ramai dan seolah olah tidak dipedulikan.


MI juga sempat bertanya kepada beberapa peserta himpunan haram ini, apakah TUKAR BENDERA MALAYSIA termasuk di dalam tuntutan haram ini ? Ada yang menjawab, mereka sendiri pun tidak dimaklumkan dan ramai yang melahirkan rasa kecewa kerana ianya bukan agenda haram mereka pada malam tadi.

Risalah haram menggesa dan kempen TUKAR BENDERA MALAYSIA juga dilihat diedarkan dalam keadaan kelam kabut dan seolah olah macai macai ambiga takut kerana propaganda ini adalah yang haram dalam haram ! Malah boleh dikatakan majoriti peserta otai rasa tidak selesa dengan golongan pro komunis dalam perjuangan mereka.

alt 

Menurut sumber lain dari Dataran Merdeka, geng pro komunis ini dilihat adalah bukannya dari geng Ambiga-samad, tetapi agenda sulit Maria Chin Abdullah yang cuba mencari kelainan kali ini kerana bagi mereka inilah masa yang sesuai untuk UBAH MALAYSIA secara keseluruhan dan mungkin mandat dari Anwar yang inginkan Malaysia ini menjadi Republik atau Negara Pro Komunis yang mana barisan kepimpinan boleh lakukan apa saja termasuk seks bebas samada seks berlaina jantina atau sesama jenis !

Anak muda Melayu juga dilihat sudah hilang adat timur bila dilihat seolah mabuk untuk meruntuhkan negara Malaysia dengan cara membuat huru hara.

Bersih 1, majoritinya Melayu
Bersih 2, cina dan india mula bersama buat huru hara
Bersih 3, Cina menguasai sepenuhnya huru hara
Bersih Dataran Merdeka, Cina pro Komunis mula tunjuk belang

Apakah Bersih seterusnya akan berlaku 13 May ?!!1 Comments
Disqus
Fb Comments
Comments :

1 Komen:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://tinyurl.com/UinvestWorld


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  BalasPadam

Lazada Malaysia

Blog Serius - Serius Beb!