11 Ogos 2012
22 Comments
Disqus
Fb Comments
Comments :

22 Komen:

  1. kalau ye pun nak bagi tahu dekat media tapis la sikit terutamanya bahagian yg tak sepatutnya...mmg la tu mayat tp maruah org kene jugak jaga terutama bagi kaum keluarga.....

    BalasPadam
  2. Gilee adakh mayat pun nak drogol xde keje betul mamat nee hmm

    BalasPadam
  3. astarafirullah.. akhir zaman sgt dah ni

    BalasPadam
  4. excuse....
    Nie kubur IsLam ker @ agama lain

    BalasPadam
  5. macam kubur cina jer.. kubur islam xde batu bata simen camtu

    BalasPadam
  6. tak kisahlah kubur siapa pun,ini satu pertunjuk kepada kita umat Islam sebagai tauladan dan keyakinan bahawa apa yang difirmankan oleh Allah SWT keatas Nabi Muhammad SAW sesatu yang benar akan menimpa umat akhir zaman.buka mata hati atas rententen yang berlaku akhir-akhir ini.itu pun kepada orang-orang yang betul-betul yakin dengan Agama Islam ini.

    BalasPadam
  7. mslh nye yg ambik gbr ni siap tebalik2 kn mayat tu...pe jadah nye...

    BalasPadam
  8. MELAUN MANA LAH YG TAK RETI SERBA SERBI NI...

    BalasPadam
  9. ambik gmbar sampai camtu sekali..tutup lah sikit aib orang w/pun bkn islam. kita tutup aib org insyaallh Allah tutup aib kita.

    BalasPadam
  10. apapun tutup laa sikit gambo tu....aibkn mayat tu lak.....

    BalasPadam
  11. indonesia..rasanya laa sbb kt sna stail kubur dia mmg cmtu

    BalasPadam
  12. Sepatutnya Camera man ini tutuplah kemaluan mayat ni baru ambil gambar. Yg pasti mungkin Mayat orang Islam kerana masih mempunyai Kain kapan. Sekalipun mayat dari Bangsa dan Agama mana tidak sepatutnya d perlakukan sedemikian rupa.

    BalasPadam
  13. Fuh!! Gilo siotttttt

    BalasPadam
  14. sape yg ambik pic ni sepatutnya d saman.

    BalasPadam
  15. Adalah haram dan berdosa seseorang yang mendedahkan aurat walaupun orang mati sekalipun untuk pengetahuan umum..

    BalasPadam
  16. apakah gila nya nih

    BalasPadam
  17. mendedahkan aib org..satu hari Allah akan dedahkan aib kita....x prlu didedahkan gmbr smua ini...

    BalasPadam
  18. giler ah.. mayat pon nak di rogolnye... ramai lagi kot org yg hidup leh tembiaskan nafsu... jgn pulak pi rogol org yg hidup.. klu x tahan sangat pelacur kan ramai... hehehhe

    BalasPadam
  19. ERM PADA PANDANGAN SEKITAR SEPERTI BUKAN D MALAYSIA KEADAAN TANAH PEKUBURAN DI MALAYSIA TIDAK ADA KUBUR D BUAT BINAAN KEKAL... DAN TINGGI TIDAK LEBIH SEKAKI?

    BalasPadam
  20. ni mamat indon yg blajar ilmu hitam punyer keje la ni.. bodoh betul!! tukang amik gmbr pn sama bodoh. kene ingat, jg aib org lain jd nnt Allah jaga aib kita balik.

    BalasPadam
  21. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    BalasPadam

Lazada Malaysia

Blog Serius - Serius Beb!

Namecheap