18 September 2012


"Dia hanya pentingkan kepuasan seks semata-mata. Dia tetap mahu saya layan (nafsu) dia walaupun tahu ketika itu saya sakit sebab naik bisul di punggung.  Malah, suami saya itu juga tergamak meminta saya melayani nafsu seksnya antara tempoh 30 Disember 2007 hingga 4 April 2008 lalu, sedangkan ketika itu kami sudah tidak bertegur kerana ‘perang besar. Paling teruk, selepas selesai persetubuhan, suaminya itu terus mengarahkan supaya keluar dari bilik untuk tidur bersama anak. Sementara itu, Siti Rosmala berkata, demi memenuhi nafsu batinnya itu, suaminya tergamak mengheretnya dari ruang tamu ke bilik, walaupun ketika itu mereka tidak lagi bertegur sapa". kata Siti Rosmala Mohamad, 38, isteri kepada bekas Ketua Dewan Ulama Pas Perlis, Abdul Rashid Rahman, 60. 


Itulah keluhan seorang isteri kepada Ketua Dewan Ulama Pas Perlis. Beliau kini dalam prosiding tuntutan fasakh di Mahkamah Rendah Syariah.

Memang haram dia orang ni, konon memperjuangkan Islam, tapi tindak tanduk lebih teruk dari binatang. Begini ke caranya seorang yang memegang jawatan penting dalam dewan ulama melayan isteri mereka. 
Bukan sahaja diperlakukan sebagai tempat melampiaskan nafsu buasnya, malah sepanjang tempoh 10 tahun perkahwinan, Siti Rosmala hanya diberi RM 300 sahaja.

Ternyata para penyokong Pas lebih mementingkan parti dan diri sendiri daripada menjalankan tanggungjawab sebagai suami atau ketua keluarga. Atas rasa taksub yang melampau peranan sebagai suami sanggup diabaikan. 
0 Comments
Disqus
Fb Comments
Comments :

0 Komen:

Catat Ulasan

Lazada Malaysia

Blog Serius - Serius Beb!