8 Oktober 2012
26 Comments
Disqus
Fb Comments
Comments :

26 Komen:

  1. klu tgk kedudukan stereng kereta ni bkn kt m'sia

    BalasPadam
  2. bodoh je xhabis2 nk cari aib orang.. bodo UMNO bodo

    BalasPadam
  3. yg bodo ni sapa ngok? pemimpin politik ada kt m'sia je ke dol? tajuk berita tu tak katapun anak pemimpin pas m'sia, pkr m'sia @ dap m'sia. entah anak pemimpin politik jamaica mana tahu...huhuhu. sendiri yg bodo tak reti kiasan hahaha...

    BalasPadam
  4. berderau darah aku terpandang benda tu..
    hehehe.....

    BalasPadam
  5. KIKIKI..MMG KT LUAR NEGARA PUN

    BalasPadam
  6. Jangan suka buat andaian anak pemimpin itu dan ini....tak elok aib kan seseorang...kalau kena anak sendiri atau kakak sendiri macam mana..?

    BalasPadam
  7. jgn lah melatah wahai keldai sekalian....ada dia mention ahli politik memana kat mesia ni ker??kan bodoh melatah x tntu pasal....ker mmg siapa mkn cili dia trasa pdas....sbb mmg ada pmimpin politik di mesia ni akhlak mcm baghal...sndiri mau ingat

    BalasPadam
  8. bodo2 bangang tahap anjing...idup umno..kompem pemimpin umno xde yg canie cz dowg bgos2 hahahhahahahahahahaahaaaa...cm bodo hahahah

    BalasPadam
  9. Aku sudah mula naik pelik lah dengan blog ni tak habis habis guna nama pembangkang. Mungkin tuan blog ni saja siarkan gambar2 pelik sebab dah takda bahan yg hendak di siar atau sengaja nak burukkan imej Umno...

    C'mon bro cukuplah bukti dari SUMBER DALAMAN P.R yang kita lihat. Video makan aisrim kacang, Nuar ngetot amoi, gambar ketiak berkarat Eli Wong yg pernah zina dgn pembantunya sendiri dan cerita2 khalwat sudah cukup membuktikan sifat sebenar manusia bernama Anwar bin Ibrahim dan rakan seperjuangannya!!!

    Jangan main-main der.

    BalasPadam
  10. oi brother jangan nak kasik malu UMNO la hentikan post-post macam ni. Kalau ko nak cari makan pun janganlah sampai orang buat post-post ko ni dari orang UMNO. Lansung tak tapis gambar di atas. Ko ni ingatlah sikit ko dah kira sebarkan gambar tak kiralah pasal apa. Aku pun dah tertenguk. Tapislah gambar kat atas.


    Satu lagi Ko jangan nak buat perangai haram jadah macam orang PAS pulak yang suka beri fakta sipi-sipi lepas tu di panjangkan sampai boleh jadi fitnah. Dari tajuk tu jelas ko nak pancing orang de. HENTIKAN melainkan kalau ko masuk PAS.



    BalasPadam
  11. Biar benar...?

    BalasPadam
  12. cuba bubuh tajuk anak pemimpin kerajaan tertidur selepas main. akan tertubuh satu pasukan menjelajah negara menjeja cerita tersebut.

    BalasPadam
  13. Hahaha...Ni kereta sewa kat Brazil la... mengapa ada yang melatah macam termakan cili kepedasan jer ek...?

    BalasPadam
  14. Kan dah tulis kat keta tu ROMA,,, itali kot

    BalasPadam
  15. Wow memang berani tanpa tapisan 18sx huhu..

    BalasPadam
  16. u all masih ada lagi isu yang menarik utk dikongsi. bukan hanya mengaibkan orang lain. blogger PRO BN seharusnya kena menyedarkan penyokong PR tentang kebenaran.

    lama kelamaan, orang akan mula naik meluat dgn sikap blogger pro BN nie.

    please change ur mind.

    BalasPadam
  17. tak payah nak salahkan sesiapa dalam hal ni...sepatutnya orang yang siarkan gambar ni kepada umum berfikirlah secara rasional.wajarkah awak mengaibkan orang lain?andai kata terjadi kat malaysia pun,sepatutnya awak selidik dulu ataupun awak serah ja gambar tu kat pihak berkuasa.biar mereka bertindak.salah ke tak mengaibkan orang lain?fikir2kanlah kalau awak atau saudara2 awak yang diaibkan.bagaimana perasaannya.....?????

    BalasPadam
  18. UMNO SIAL..UMNO PUKIMAK...UMNO BABI...UMNO LANCAU...UMNO CIBAI...

    BalasPadam
  19. APA MASALAH KO MEMAKI TAK TENTU PASAL.....AGAKNYA MACAM TU LAH PERANGAI MAKHLUK MAKHLUK DARI PUAK PUAK PEMBANGKANG NI.KALAU MEMERINTAH NANTI TENTU UCAPAN SALAM DAN SELAMAT DIGANTI DENGAN CACI MAKI.

    BalasPadam
  20. Kalau nak dengar caci maki sebelum bagi salam cuba kawan ngan org malaka piaw...

    Dia orang selamba je caci maki ni kot.

    BalasPadam
  21. tak pa , semua yang pr buat semua betol bukan belakon , Cuma BN ja diorang cakap penipu , Bila kes apa-apa terjadi salah kan BN , bila sesuatu jadi kat PR semua fitnah , bodoh siall , Bukti video semua dah ada kan , aku tahu korang akan tanya pasal kes menang kat mahkamah , memang lah boleh menang sebab tu mahkamah sivil , cuba mahkamah syariah ? sah-sah kalah , semua kat atas ni kebanyakan orang islam kan , so pikir lah , takkan pasal parti&politik kita sesama islam nak gaduh ?
    Dah berapa kali dah video anwar ? Pastu korang buat solat hajat mintak petunjuk , Allah dah tunjuk dah petunjuk dan kebenaran , kenapa tak bukak pemikiran lagi , Kaki Liwat kah nak jadi pemimpin ? *Nabi pun dah cakap , sapa yang meliwat nabi tak mengaku umat . PR sembang semua nya tak pernah salah , Korang sembang dengan auta kami sembang dengan fakta .

    BalasPadam
  22. Bestnya. aq yg dah andropos ni pn naik semangat.
    Siang malam terbayang,
    Oh! nasib ku malang,
    Siang malam na goyang
    Oh!enak memanjang.

    BalasPadam
  23. Mesti tgk cipap dh xtahan tu bab merapu.....masala

    BalasPadam
  24. kesian aku kat org yang kepedasan...dah lah pemimpin diorang kena macam-2 video yang nyata tapi dikatakan fitnah siap tak ngaku lagi lak tu hehehe...blogger admin pun siap bagi kesimpulan pedas terasa sampai ke buntut pedasnya kaldai-2 nie kehkehkeh...Terima kasih admin sebab share gambar-2 nie dapat gak tengok cipap free pepagi buta nie cerah bijik mata sbb kat opis teman dah takleh tengok cerita lucah.Dah kena block hehehe...

    BalasPadam
  25. anak pemimpin politik brazil ni...

    BalasPadam
  26. Apakah Ini..APE PUN TAK BOLEH LAH..

    www.xvideos.com/

    BalasPadam

Lazada Malaysia

Blog Serius - Serius Beb!