10 Januari 2013


Memalukan….masih lagi remaja.tapi telah memilih untuk bercinta dengan lelaki..memualkan. Siapa puncanya?

Inilah akibatnya apabila fahaman yang bertentangan dengan Islam ingin diketengahkan. Para pencinta kepada fahaman pluralisme dan liberalisme mungkin menganggap hubungan semacam ini atas dasar hak kebebasan dan peribadi. Tapi mereka lupa dan buat-buat lupa bahawa hubungan songsang sebegini amatlah dilaknat oleh Allah. 

Dengan alasan dunia sekarang semakin maju, sepatutnya hak manusia juga tidak seharusnya dikongkong, biar mereka kreatif dalam menjalinkan hubungan. Sama rata dan sama rasa itulah dasarnya. Bagi orang kafir mungkin hubungan sejenis adalah perkara biasa, sebab kebanyakkan mereka sudah pun tidak mempercayai Tuhan. Namun sebagai umat Islam ianya amat bercanggah sama sekali. Lupakakah kita akan peristiwa umat Nabi Luth yang dibinasakan Allah dan disebut juga didalam Al-Quran.


Anwar seorang pendokong gerakan fahaman ini begitu aktif mencari sokongan dalam dan luar negara agar menghalalkan pluralisme dan liberalisme ini. Sebagai langkah awal, beliau amat berperanan dalam Pakatan Rakyat yang menyaksikan bagaimana sebuah parti Islam yang dulunya membenci dan mengetahui latarbelakang beliau, mula menyokongnya. Terbaru bersedia pula melantiknya sebagai Perdana Menteri.

Mat Sabu yang suatu ketika dulu pernah menggelarkannya Anwar Al-juburi (memang tahu Anwar seorang gay), kini ber'imam'kan dia. Apa sahaja gerakan yang cuba menolak fahaman Anwarisnas, akan ditentang oleh Mat Sabu dan Pas. Hinggakan penolakan Hasan Ali juga berpunca daripada tindakannya yang dapat menghidu golongan Anwarinas cuba menjajah Pas. Parasit dan virus yang dibawa Anwar ini lebih membahayakan berbanding H1N1.

Mangsa yang berikutnya ialah Nasharudin Mat Isa, cuma buat masa sekarang Pas tidak berani bertindak keatasnya kerana kepentingan politik. Hakikatnya Nasharudin sudah tidak diperlukan lagi oleh pucuk pimpinan Pas. Mereka mengatakan bahawa Nasharudin sebagai ejen Umno, walhal beliau ingin mengembalikan kesedaran partinya yang kini hanya menjadi budak suruhan dan pencacai dalam PR.

Logikkah gerakkan semacam ini tidak mampu dihidu oleh pucuk pimpinan Pas terutamanya Abdul Hadi dan Nik Aziz? Bohong mereka tidak mengetahuinya...namun seperti biasa matlamat menghalalkan cara. Kebobrokkan dalam parti yang mula dijangkiti parasit Anwar tidak penting, yang penting hala tuju memenangi PRU13. Biarlah golongan lgbt hidup dengan caranya. Pada Pas bukan tugas mereka membetulkan akidah anak-anak muda yang songsang ini, itu semua adalah tanggungjawab keluarga masing-masing. Slogan Islam yang ada pada parti hanyalah penarik orang Islam untuk menyertainya.

Persoalannya, kenapa pucuk pimpinan Pas membiarkan sahaja fahaman ini menular dalam parti Islam. Apakah Nik Aziz dan Abdul Hadi telah disogokkan sejumlah wang jutaan ringgit oleh Anwar? 

Apakah Pas yang mewar-warkan sebagai parti Islam ingin melihat generasi akan datang buta mata hati. Tidak tahu lagi membandingkan mana lelaki dan mana perempuan. Pada mereka asalkan berlu**** itu sama saja, yang penting rasanya sama. Tidak terfikirkah dengan mendokong fahaman ini kelak akan menimbulkan huru hara dan murka Allah. Inginkah kita menjadi seperti negara jiran dimana yang Islam boleh berkahwin dengan kristian...anak yang lahir itu apa statusnya? 

Sebenarnya, era kebangkitan semula Anwar ini merupakan segala punca kerosakkan akhlak golongan muda. Suntikan doktrin yang dibuat oleh Anwar memang berjaya merosakkan Pas. Padanya, apabila Pas sudah rosak maka lagi senanglah dia menjalankan tugasnya. Ini kerana penyokong taksub dan boleh diperbodohkan sudah ada, jadi apa sahaja rancangannya bakal diterima bulat-bulat.
2 Comments
Disqus
Fb Comments
Comments :

2 Komen:

  1. Whatever their reasons,they are simply unacceptable. These faggots or wannabe faggots should know that their acts are by choice., and as long as they proclaim themselves Muslims, they are committing a big sin. REPENT!!!

    BalasPadam
  2. astaghfirullahala'zim..umat Islam zmn skrg...ape nk jd???mncmarkn maruah Islam je...

    BalasPadam

Lazada Malaysia

Blog Serius - Serius Beb!