13 November 2014


Isteri Bodoh!! Upload Gambar Mengha1rahkan dalam Facebook kemudian mengeluarkan status Malam Ni Sayang Nak Skill Macam Semalam Iyer Abang.Seperti biasa setiap manusia pasti mempunyai akaun facebook daripada umur setahun jagung hinggalah ke peringkat dewasa

Namun amat sedih apabila facebook dijadikan tempat untuk memalukan diri sendiri dengan update status bodoh serta gambar yang menghairahkan.Persoalannya mengapa boleh jadi sebodoh demikian? apabila gambar berahi tersebar mula mengamuk bagaikan dirasuk histeria namun persoalanya mengapa tidak berfikir sebelum upload gambar tersebut?Seperti yang anda lihat print sreen dibawah adakah patut gambar serta status tersebut dikeluarkan?Admin terpaksa kelabukan bahagian-bahagian tertentu dalam gambar ini supaya anda beringat dan berhati-hati bayangkan jika gambar anda tersebar seluruh pelusuk dunia tanpa seurat benang dan tanpa ditutup bahagian-bahagian tertentu bagaimana? tentulah malu bukan?

Jadi Kesimpulannya jangan jadi bodoh dan jangan keluarkan status dalam laman sosial jika rasa bosan post perkara-perkara yang berfaedah.


0 Comments
Disqus
Fb Comments
Comments :

Lazada Malaysia

Blog Serius - Serius Beb!

Namecheap