13 Disember 2014


Seorang gadis berusia 25 tahun kini menjadi mangsa dendam bekas teman lelakinya itu apabila gambar bogelnya kini telah tersebar di WeChat selepas lebih dua bulan bertindak memutuskan hubungan cinta. 

Walaupun laporan polis sudah dibuat, ibu mangsa mendakwa anggota polis memaklumkan kepadanya bahawa bekas kekasih anaknya itu datang dari keluarga yang berpengaruh, justeru seolah sukar diambil tindakan. 


Mangsa yang ingin dikenali dengan nama Nur Fathiah Idris menyatakan dia hanya mengetahui selepas dimaklumkan seorang rakan bahawa bekas teman lelakinya itu yang dikenali sebagai Irfan memuat naik gambar-gambar dia sedang berkemban memakai tuala ke laman Facebook pada 2 Disember lalu. 

Sehari kemudian gambar bogelnya pula turut diviralkan menerusi aplikasi permesejan WeChat dengan menggunakan nombor telefon milik Fathiah sendiri. Akibat perbuatan lelaki itu, dia dan keluarganya kini menanggung malu. 

"Saya tidak tahu di mana saya nak letak air muka saya ini angkara perbuatan Irfan itu. Sepanjang perkenalan dengan Irfan dia mendapati lelaki itu turut terlibat dengan penyalahgunaan dadah dan beberapa kes jenayah lain di Johor Bahru." 


0 Comments
Disqus
Fb Comments
Comments :

0 Komen:

Catat Ulasan

Lazada Malaysia

Blog Serius - Serius Beb!

Namecheap