12 Disember 2014


Pelakon Bollywood, Hrithik Roshan telah diundi di United Kingdom sebagai Sexiest Asian of 2014 untuk kali ketiga dalam masa empat tahun. Hrithik yang berusia 40 tahun telah memenangi semula tempat pertama yang disenaraikan setiap tahun oleh surat khabar Eastern Eye. 

Editor Eastern Eye, Asjad Nazir berkata mereka percaya Hrithik dalam perjalanannya untuk menjadi bintang global yang terkenal dari India selepas Shah Rukh Khan. 

‘’Dia bukan sahaja satu pelakon yang berbakat tetapi penari yang terbaik di Bollywood. Tambahan pula, badan Hrithik yang tegap dan sikap rendah dirinya adalah sebab utama dia diundi lelaki Asia paling seksi di United  Kingdom’’, tambah Nazir. 

Sejak tahun 2013, hidup Hrithik seala roller-coaster selepas isterinya, Suzanne Roshan telah mengumumkan perceraian darinya selepas berkahwin untuk 14 tahun.  Sejak dari itu, dia telah menerima lebih daripada 300,000 lamaran untuk berkahwin!

Tahun ini juga, filem Hrithik, Bang Bang yang dilakonkan bersama Katrina Kaif adalah antara filem yang terbaik untuk 2014. Di laman Facebook, dia telah berterima kasih kepada peminatnya di UK dengan menulis status di bawah.


0 Comments
Disqus
Fb Comments
Comments :

0 Komen:

Catat Ulasan

Lazada Malaysia

Blog Serius - Serius Beb!

Namecheap