4 Disember 2014


Lady Gaga telah mendedahkan dia merupakan mangsa rogol di usia remaja.

Penyanyi berusia 28 tahun itu mengakui dia 'melalui beberapa insiden yang ngeri' apabila beliau berumur 19 tahun dan telah bergantung kepada beberapa sesi terapi mental dan fizikal dengan doktor psikologi untuk membantu dirinya.

Dalam rancangan The Howard Stern Show, Gaga mengesahkan dia telah dirogol oleh seorang pembantu penerbit muzik pada 20 tahun lalu.

Apabila ditanya mengenai kejadian ini, Gaga pada mulanya berkata, ''Saya tidak mahu bercakap mengenai perkara itu! Mari kita berbincang tentang perkara-perkara yang gembira''.

"Saya telah melalui beberapa perkara ngeri dan saya telah berhadapan dengan banyak terapi mental dan emosi untuk memulihkan diri saya''.

Semasa penyanyi itu ditanya jika dia pernah bersemuka perogol yang merupakan 20 tahun lebih tua daripadanya, Gaga menyatakan dia rasa ia akan menyeramkan dan melumpuhkan semangatnya.

Menurut wanita berambut perang yang cantik itu, dia tidak memberitahu sesiapa tentang peristiwa tersebut pada masa itu, tetapi akhirnya membuat keputusan untuk meminta bantuan.

''Saya tidak tahu apa saya fikir pada masa itu tetapi saya tidak memberitahu sesiapa.”
0 Comments
Disqus
Fb Comments
Comments :

0 Komen:

Catat Ulasan

Lazada Malaysia

Blog Serius - Serius Beb!

Namecheap