11 Mei 2016


AMERIKA SYARIKAT. Seorang wanita menyesal tidak berkesudahan selepas keinginan berpunggung besar berakhir dengan jangkitan pada buah pinggangnya.

Laporan Dailymail mengatakan Crystal Heath terpaksa menghabiskan masa di hospital selepas buang pinggangnya gagal berfungsi selepas pembedahan memindahkan lemak di perut ke bahagian punggung.

"Saya hampir kehilangan nyawa, saya betul-betul menyesal," kata Crystal.

Crystal telah menjalani pembedahan oleh Dr. Osakatukei Omulepu selepas terpikat dengan iklan pembedahan kosmetik di laman sosial.

Selepas tersedar dari pembedahan, Crystal menyedari terdapat lubang sedalam 7 inci dan perutnya mempunyai luka pembedahan.

Rupa-rupanya, Dr. Osakatukei telah mengambil lemak dari perut crystal untuk dimasukkan ke bahagian punggungnya.

Tindakan Dr, Osakatukei yang tidak mendapat kebenaran Crystal tersebut menyebabkan Crystal bersama empat pelanggan lain membuat aduan.

Berdasarkan laporan pelanggan terdahulu, mereka juga telah dibedah dengan cara yang sama tanpa kebenaran.

Baru-baru ini, lesen Dr. Osakatukei telah ditarik balik oleh Jabatan kesihatan Florida selepas membaca aduan Crystal dan pelanggan lain.

"Selepas menyedari kesilapan saya kerana tidak berhati-hati, saya tidak akan membenarkan sesiapa menjalani pembedahan sebegini walaupun diberikan percuma," kata Crystal.
0 Comments
Disqus
Fb Comments
Comments :

0 Komen:

Catat Ulasan

Lazada Malaysia

Blog Serius - Serius Beb!

Namecheap